Followers

Monday, January 18, 2010

Ila-Ali akhirnya saudagar Soft Toy Bundle


Alhamdulillah, akhirnya sampai gak hajat Ali nak jual soft toy bundle ni...Almaklumlah dia peminat baju-baju bundle. Satu hari aku cakap macam berminat nak jual soft toy bundle kat internet. Lagipun walaupun kebanyakkannya barangan terpakai, conditionnya masih elok dan cantik-cantik. Tak sangka Ali suka dan dia terlebih excited...Katanya ujung-ujung minggu boleh jual secara Car Boot Sale kat mana-mana yg ramai orang...Sib baik kat Melaka ni byk aktiviti ujung minggu anjuran Kerajaan Negeri.





Kitaorang amik bundle gred A dan yang dah siap cuci punya. Tu yg banyak elok-elok lagi tu

Bila bukak...mak oiii...banyaknya toy...kitaorang anak beranak yang teruja...cantik-cantik, gebu-gebu dan memasing dah cop masing-masing punya toy..Baby Fasya nak Bunny, Ariff dgn snake hijaunya..si kecik..masih konpius..nak yg itu ke atau nak yg ini...sib baik si abang dah tak heran dah...dah sekolah menengah katakan...

Betulke aku nak jual ni...
Soft toy ni mostly dari luar negara seperti US, Australia, Japan dan ada juga yg local tapi sedikit aje. Paling bestnya anda boleh dapat branded item dgn harga yang sangat murah.Kami menjual ni pun sedikit sebanyak dapat support recycle campaign untuk alam sekitar.

Baru nak cuba-cuba dlm bisnes ni..korang doakan kitaorang berjaya ye...Kalau nak beli atau nak bagi hadiah kepada yg istimewa, sahabat baik, anak buah/mak we/pak we/ tunang/  atau sesapa saje yg punya birthday ke yg dok area Melaka kitaorg boleh sediakan service penghantaran door to door. Atau beli nak poskan kat tempat lain pun boleh...kot nak bagi suprise kat sapa-sapa ke....Insyaallah, takde masalah..

Bolehlah tengok-tengok soft toy yang cute-cute kat KEDAI SOFT TOY ILA-ALI


9 comments:

zella said...

selamat berniaga ye...;)

MIR GetStylo said...

Zella, thanks for yr support..nanti singgah le kat kedai saya tu ek!

Aini said...

macam menarik je ni... mau pergi meninjau ni.. =)

Mr PenyuBiru said...

salam ziarah.

boleh tau tak kat mana nak dapatkan stock yg banyak tu?

thanks.

rizputra7 said...

guud luck bro..harap2 bisnes tip top...

p/s :bro boleh ajarkan macam nak dapat stok2 bundle macam tue..

MIR GetStylo said...

Aini: Tinjau-tinjaula ye...lepas tu jgn lupa sambar satu:)

Mr PenyuBiru :Klu nak tau pasal stock bundle ni boleh email saya di iyla_r@yahoo.com atau alialimin@yahoo.com

rizputra7 : Thanks atas doa...nak cuba-cuba berniaga...Klu berminat boleh email mcm yg kat atas tu ye...tq

cik EPAL said...

banyaknya...nak satu :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
MIR GetStylo said...

cik EPAL: Thanks for coming...sibuk2 pun sempat dtg ek. Nak satu? amekla mana-mana yg berkenan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails