Followers

Friday, January 15, 2010

Aku masuk suratkhabar

Agak-agak kalau masuk suratkhabar org tu glamer tak? hehehe....saja tanya...sebb hari Sabtu yang lepas 9 Januari 2010, wajah aku kuar di suratkhabar Berita Harian bahagian sisipan Ratu. Sorilah berita ni sedikit basi sebb tak sempat nak update blog pada hari yg sama.Sebabnya? Bila hati tak keruan, semua benda gembira pun tak teruja...(kalau nak tau...sila tgk entry sebelum ni). Sekrg bila dah ok...baru nak belek-belek dan baca keseluruhan cerita.(hari tu aku baca komen aku aje...:)

Korang baca tak suratkhabar sisipan tu bertajuk Perigi Cari Timba. Wartawannya adalah my best friend masa kat U dulu...so nilah masanya nak glemerkan kengkawan pun...thanks to Shaidah Shafie.Walaupun sedikit aje aku bagi komen tapi ramai gak kengkawan yg perasan wajah aku kuar hari tu dan biasalah ada yg cakap tahniah, ada yg kutuk (kutuk-kutuk manja...) dan ramai tanya itu dan ini. Emm...tak taulah kalau suatu hari nanti aku kuar TV...mcmana lak reaksi korang ek!

Tapi kepada yang tak sempat baca hari paper Sabtu ari tu...aku upload skit gambarla...terutamanya kat bahagian aku punya komen tu...jgn marah ya!







3 comments:

myself said...
This comment has been removed by the author.
zella said...

glamer2...
heheheheh

MIR GetStylo said...

zella: terperasan glemer sekejap...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails