Followers

Wednesday, January 20, 2010

Ebook Celik Wang Percuma

Wah! ni sudah bagus. Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit (AKPK) telah mengeluarkan ebook berkaitan dengan Celik Wang dan paling best diberikan secara PERCUMA...diulang sekali lagi...PERCUMA ataupun free kata orang kampung aku..



Celik Wang diterjemahkan daripada buku Money Sense juga terbitan AKPK di atas permintaan ramai. Money Sense telah diterbitkan pada 2008 dan terjual sebanyak 1,000,000 unit. Fuyoo...sangat mendapat sambutan lebih-lebih lagi masa tu keadaan negara dalam keadaan gawat...biasalah manusia ni kan dah gawat baru nak belajar tentang pengurusan kewangan..masa tu Money Sense dijual dalam harga yang sangat murah...hanya RM5 seunit. Sekarang laaagila murah...sebab tak payah bayar.

Siapa yang perlu buku ini.

i.   Student IPT
ii.  Student yang bakal memasuki alam pekerjaan.
     Untungla you all..masa aku dulu mana ada buku-buku pengurusan kewangan macam ni...pandai-pandai sendiri la...tu yg dah keje lama saving ciput aje
iii. Orang yang banyak hutang
iv. Orang yang suka shopping (aku kah itu....)
v)  Orang yang pakai kad kredit
vi) Orang bujang
vi) Orang yang nak kahwin
vii) Yang dah berkahwin dan mempunyai anak
viii) Yang plan nak beli aset seperti rumah/kereta/tanah dsbnya
ix)   Merancang persaraan


x) Suka tentang pelaburan
x) Yang nak menambah isteri harta




Pendek kata, buku ini sangat sesuai untuk semua lapisan masyarakat sama ada anda ada masalah kewangan ataupun tidak..

Jadi apa lagi silalah download kat CELIK WANG dan pastikan anda mempunyai perisian pdf ye!

Kalau nak tahu kedudukan kewangan anda sihat atau tidak sila buat test kat SELF TEST ni...

ok, good luck to all

4 comments:

dilot said...

br download..tp blum baca lg..ngeee..thanks..

MIR GetStylo said...

dilot: you're welcome...anyway sharing is loving right...gd luck to u

zella said...

nk download skrg juga...
thanks for the info! ;)

MIR GetStylo said...

Zella, download jgn tak download...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails