Followers

Wednesday, March 24, 2010

Kesepian!

Salam semua...I'm back.

Lama betul bercuti dan menguruskan banyak perkara sampai tak sempat2 nak update blog. Minta maaf pada semua yang datang tengok blog saya (ala...sopannya guna gantinama `saya') tapi asyik gitu aje...takde citer baru. Wpun begitu harapan saya moga kawan-kawan semua sihat sepanjang `penyepian' saya selama hampir 2 minggu. Lama jugak ek. Patutlah hidup rasa macam tak lengkap aje...(ececee..)

Saya memang rasa hidup tak lengkap aje sekarang ni
sebabnya Ali tak ada kat sini
Dia ada kat New Delhi
Dah 4 hari dah...waaaa!
Hari Ahad ni dia balik Melaka
Tapi, hari Sabtu saya gi outstation kat Kedah
Khamis baru saya balik, tapi Ali keje.
Nampaknya Jumaat malam minggu depan baru dapat jumpa
waduh lamanya!!!

Tiba-tiba kesepian memenuhi ruang hatiku...
(alamak dah mood jiwangla pulak)


p/s : Lynn Nasir : Thanks for the award. Nanti saya update pasal tu ek! Nak layan jiwa sepi dulu..:)

6 comments:

Lynn Nasir said...

salam ila,

sabar ye, lynn paham perasaan ila. jgn nangis tau, meh aii kiss-kiss sket :p

enjelinajolipit said...

tetiba teringat amer khan...apa kabar dia di sana kan???

zella y said...

salam...

owh..kesepian rupanya...

ila-ali said...

enjelinajolipit : ali kata dia ada belikan vcd yg diharamkan kat sini. entah apa tajuk dia. amir khan belakon. Katanya filem hindustan paling ganas pernah dibuat.

zella : tu la, sy kesepian :-(

Anonymous said...

nanti kalau jumpa dapat:
1. paling kurang 2 baju
2. 4 DVDs hindustan baru
3. Buku terbaru Cecelia Ahern

ok tak?

ila-ali said...

Anonymous aka Ali : Emmm...bestnya. Cepatlah balik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails