Followers

Thursday, April 22, 2010

Bila Blog Mula Bersawang

Salam semua,

This is a very short note. Just to inform that my lappy masuk workshop. Buat perangai disebabkan my little boy, aqiel tumpahkan air teh `o' atas keyboard. Terus aje jam. Bila on kuar skrin biru dan semua button kat keyboard tu tak berfungsi. Hantar kat my friend yang pandai betulkan laptop, dia cakap keyboard tu rosak terus dan kena tukar keyboard baru. Tapi nak dapat yang ori kena tunggu 2 minggu. Sekrg ni dah seminggu dah. Kena tunggu lagi seminggu.

Lama sangat rasanya. Takut kawan-kawan risau (adake yang risau?), jadi tebalkan muka pinjam lappy member dan cakap nak inform kengkawan `maya' tentang kehilangan sementaraku ini....

Jadi kepada sesiapa yang datang blog, sori saya tak dapat nak balas kunjungan, tak dapat nak buat blogwalking, tak dapat nak bagi komen. Alamak, sedih lak rasanya. Rindu pun ada gak...hehehe.

Hari Sabtu ni (24/4) saya akan ke Bachok, Kota Bahru, Kelantan selama 4 hari. Rabu baru balik. Lepas tu hari Ahad akan ke Kuantan pulak. Jadi kalau tak dapat nak update blog...faham-faham aje lah ye. Tapi kalau lappy dah ok pada masa tu, saya akan usahakan untuk masukkan entry baru.

So, have a nice day...See u then!

5 comments:

:: MR and MRS AIRUL :: said...

lahai kesiannye. have a safe trip kak ila ~ eera ~

Hasrol Nizam said...

mak aii..sampai tumpah air kat laptop..mesti mahal nak kena tukar tu..

zella y said...

oooo...lappy wat hal n bz rupenyer...
have a nice day too... ;)

sya said...

sama lah kita ila...
laptop saya masuk workshop, terus tak boleh nak repair dah.. sebab mahal sangat.. last2, beli baru je lah... hehe....

enjelinajolipit said...

beli baru la.1 minit suda bole angkat pulang ke rumah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails