Followers

Thursday, April 8, 2010

Beautiful Blogger Award

First Time dapat Award ...Happynye...!



~ Thanks & Link The Person That Gave U Da Award..
~ Pass Da Award Onto 15 Bloggers You've Recently Discovered & Think Are Fantastic..
~ Contact Said Blogs & Let Them Know They've Won Da Award..
~ State 7 Things About Yourself..


Thanks to Lynn Nasir for the award she gave to me. Terharu sangat and I am so honoured. terperasan `beautiful' la pulak...Muah!Muah! (kisses for u :)



So, syarat-syaratnya adalah :

State 7 Things About Yourself..
Well, saya ni seorang yang...
i) Simple tapi suka kelihatan menarik
ii) mengidam nak kurus..tapi tak kurus-kurus...waaa!!
iii) suka sangat makan coklat, kek tiramisu dan indulgence serta triffle buatan sendiri 
(sebab tu la kot tak kurus-kurus :)
iv) bercita-cita nak jadi businesswoman yang berjaya
v) suka melancong ke luar negara tapi baru dapat pegi Bandung. Itupun tahun 2008
vi) Suka kasut, handbags dan Fahrin Ahmad (ada kena mengena tak? hehehe)
vii) Love movies and suka tgk with my hubby berdua-duaan (anak tinggal jap dgn maid :)

Lepas tu...
i kena pass this Beautiful Blogger Award to 15 Beautiful Bloggers who have a wonderful blogs...
yang i suka baca, asyik ulang alik kat situ aje...so here they are...

4) Aini
9) jard
10) kujie
11) cik epal 
13) isza
15) (nanti update)


So, kepada Lynn Nasir, Thank You Very Much ya....This daisy is for you


9 comments:

Hasrol Nizam said...

wah, dapat award pule..hehe
tahniah2

Lynn Nasir said...

salam,

sama-sama kasih..huhu! jgn la kiss-kiss aii nnti hubby jeles :p

nak amik la daisy, nak hias kat belog..mekacehh..

Anonymous said...

Fahrin Ahmad??? Sapa dia??? Nak kena awak nih

Jard The Great said...

hehehe... thanks

ila-ali said...

Hasrol Nizam : Kalau ada award utk Tall, Dark and Handsome Blogger, sure i pass kat u :)

Lynn Nasir :Muah2 tu utk pipi kiri satu, pipi kanan satu. Mcm org pompuan baru jumpa, salam, peluk dan laga pipi...hubby u sure tak jeles punye XD

ila-ali said...

Jard : U welcome!

mrs.ecam said...

heeeeeee maceh dpt award...tp sye dh pnah dpt dl....papepong maceh la yek...heeeee wiii wiii

qaseh mas said...

salam Ila

tahniah erk.:)
award tanda persahabatan,kan..

maslinamansor said...

"ngidam nak kurus... tapi tak kurus2..."
Saya pun sama gak... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails