Followers

Friday, June 4, 2010

Sekitar Sambutan Harijadi Aqiel dan Fasya


Sambutan hari jadi dibuat pada 15 Mei 2010. Birthday Fasya yang sebenarnya pada 12 Mei 2010. Entrynya disini. Aqiel pulak 21 April 2010. So gabungkan sekali. Senang dan jimat kos.


Sejak ada aqiel ni. Sambutan belum pernah missed lagi. Kalau masa Aqiel setahun, kami buat doa selamat. Sebab Aqiel lahir tak cukup bulan. Kira setahun tu kami bersyukur sangat dia membesar sebagai bayi yang sihat dan tak banyak ragam. Tahun kedua doa kesyukuran sekali dengan ali punya promotion. Ni kira tahun ke 3 utk aqiel so aku buat lain sikit. Selain dari makan-makan ..(Ali incharge BBQ) Aku masukkan game Kerusi Berirama, Tiup Belon dan Baling Dart untuk budak2 besar sikit (tp tak smpt nak amik gambar) . Games tak banyak sebab masa yang singkat. 
Buat petang kol 5-7. 

Walaupun hadiahnya tak seberapa tapi dengan adanya games ni budak-budak nampaknya happy.
Fasya gembira sangat dan cakap inilah sambutan hari jadi yang padanya paling best!! Lebih-lebih lagi kawan baiknya Farah Wahidah dan Shamimi datang.
 Aqiel?? hurm...asyik sibuk dengan hadiah motor yang dia dapat..

So layan...

(sila klik untuk pembesaran yg nyata)


(Dari kiri : Farah, Fasya, Shamimi dan adik Shamimi)




Peserta tiup belon paling muda




7 comments:

kakcikseroja said...

Seronoknya depa... :)

sya said...

meriahnya....
happy birhtday aqiel dan fasya...

blueCITY® said...

salam...

hepy besday
semoga menjadi anak2 yang soleh dan solehah
berguna pada agama dan negara juga pasti pada keluarga...

anak2 kita masih beruntung...

ila-ali said...

sya : tq

blueCITY: terima kasih...amin!!

TK said...

Salam..dah berwajah baru blog ni..Happy Birthday to Aqiel and Fasya. Selamat Panjang Umur and moga murah rezeki selalu. I can see that they had a wonderful birthday party.

ila-ali said...

TK : thanks TK. Ok tak my new skin ni?? tetiba rasa boring lak tgk yg lama...

Dak Wan® said...

Tahniah! Selamat Epi Besday utk bebudak comel tu ya?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails